fbpx

Uslovi Korišćenja

Dobrodošli na veb-sajt Direct Commerce DOO! Pre nego što pristupite ili koristite naš Sajt, molimo vas da pažljivo pročitate i saglasite se sa sledećim uslovima korišćenja. Korišćenjem našeg Sajta, prihvatate sve navedene uslove i odredbe. Ukoliko se ne slažete sa uslovima, molimo vas da ne koristite ovaj Sajt.

1. Opis Sajta: 

Direct Commerce DOO je kreirao ovaj Sajt kako bismo vam omogućili pregled naših proizvoda i saznali više o našoj kompaniji. Naš Sajt je jednostavna prezentacija proizvoda i pruža osnovne informacije o našem poslovanju.

2. Intelektualna svojina: 

Sav sadržaj prikazan na Sajtu, uključujući tekstove, slike, logotipe, grafički dizajn i brendove, predstavlja intelektualnu svojinu Direct Commerce DOO ili je korišćen uz dozvolu vlasnika intelektualnih prava. Molimo vas da ne kopirate, distribuirate, prenosite, reprodukujete ili na bilo koji način koristite intelektualnu svojinu sa našeg Sajta bez prethodne pismene saglasnosti.

3. Kontaktiranje: 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da nas kontaktirate u vezi sa našim proizvodima ili uslugama, slobodno nas kontaktirajte putem email adrese [email protected] ili telefonskog broja 381 64 393 8668. Obezbedili smo ove kontakt informacije kako bismo vam omogućili lakšu komunikaciju i pružili podršku koja vam je potrebna.

4. Ograničenja odgovornosti: 

Mi se trudimo da obezbedimo tačnost, ažuriranost i kompletnost informacija na Sajtu. Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije apsolutno tačne i bez grešaka. Direct Commerce DOO ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji mogu nastati kao rezultat korišćenja ili nemogućnosti korišćenja Sajta ili informacija koje se na njemu nalaze. Takođe, ne snosimo odgovornost za tehničke probleme ili prekide u radu Sajta koji su izvan naše kontrole.

5. Promene uslova korišćenja: 

Zadržavamo pravo da povremeno izmenimo ove uslove korišćenja. Sve izmene će biti objavljene na Sajtu, a vaša dalja upotreba Sajta smatraće se prihvatanjem izmenjenih uslova.

6. Zaštita privatnosti: 

Vaša privatnost nam je važna. Prikupljanje i obrada vaših ličnih podataka putem Sajta regulisani su našom Politikom privatnosti. Preporučujemo vam da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste se upoznali sa našim postupanjem u vezi sa vašim ličnim podacima.

7. Kontakt informacije: 

Za sva pitanja, primedbe ili zahteve u vezi sa uslovima korišćenja, možete nas kontaktirati putem:

  • Firma: Direct Commerce DOO
  • Adresa: VODOVODSKA 166E, 11030 BEOGRAD
  • Matični broj: 21820164
  • Poreski broj: 113189893
  • Telefon: 381 64 393 8668
  • Email: [email protected]
 

Hvala što koristite Sajt Direct Commerce DOO. Ovi uslovi korišćenja predstavljaju pravno obavezujući sporazum između vas i naše kompanije.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.