fbpx

Pronađi Proizvod 

Ova stranica je specijalizovana forma koja vam omogućava da pronađete najbolje ponude i dobijete povoljnije cene proizvoda kod naših pouzdanih dobavljača.

Korisnik popunjava formu sa osnovnim podacima o svom proizvodu i prilaže sliku proizvoda.

Korisnik šalje formu u kojoj će navesti svoju nabavnu cenu kako bi tim stručnjaka mogao pronaći najbolju cenu za korisnika.

Tim stručnjaka kontaktira dobavljače i pronalazi najpovoljniju cenu za proizvod.

Korisnik dobija obaveštenje o najpovoljnijoj ceni i potrebne informacije za kupovinu direktno od DirectCommerca.

Korisnik pregleda ponudu i odlučuje da li želi da kupi proizvod po pronađenoj ceni od DirectCommerca.

Naš cilj je da vam olakšamo proces kupovine tako što ćemo vam pomoći da pronađete najpovoljniju cenu za proizvod koji želite da kupite. Sve što treba da uradite je da ispunite jednostavnu formu i dodate sliku proizvoda koji želite da kupite. Nakon što pošaljete svoj zahtev, naš tim stručnjaka će se angažovati i pronaći najpovoljniju cenu za vas kod naših dobavljača.

Kako bismo osigurali da dobijete najbolju moguću ponudu, sarađujemo sa velikim brojem proverenih dobavljača koji pružaju kvalitetne proizvode. Naš tim će pažljivo pregledati vaš zahtev, analizirati slike proizvoda i uporediti cene kod različitih dobavljača. Nakon toga, obavestićemo vas o najpovoljnijoj ceni koju smo pronašli.

Vaša privatnost je od velike važnosti za nas. Sve informacije koje nam pružite putem naše forme i slike proizvoda će biti strogo čuvane i koriste se isključivo u svrhu pronalaženja najbolje ponude za vas. Nećemo deliti vaše podatke sa trećim licima bez vaše izričite dozvole.

DirectCommerce je vaša jednostavna i sigurna platforma za pronalaženje najbolje ponude za proizvode koje želite da kupite. Ne gubite vreme na pretragu različitih prodavnica i pregledanje različitih cena. Mi ćemo to učiniti za vas i obezbediti vam najpovoljniju moguću opciju.

Popunite Formu

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.